Programa 56


Ja podeu gaudir del programa 56!



Aquesta setmana ens visiten Ferran Renalies, autor del joc On the Origin of Species i José María Bellostas, un dels responsables de l'editorial Mont-Tàber, que publicarà el joc aquest 2019. Amb en Ferran parlem de la gestació del projecte, fet a quatre mans amb Gerard Ascensi. 



Un joc inspirat en el viatge original de 1831 on Charles Darwin va realitzar la mítica volta al mon en 5 anys a bord del HMS Beagle concentrat en l'itinerari a les Illes Galàpagos on Darwin va poder observar i començar a plantejar el que vindria a ser la teoria de l'origen de les espècies. 



Un eurogame de tall clàssic tal i com ens expliquen tant l'autor com l'editor on s'ha posat especial atenció en la temàtica, cuidant tots els detalls per aconseguir una immersió total en l'experiència de joc. 

Per la seva part José María Bellostas en presenta les novetats publicades per Mont-Tàber recentment: El diablo de la botella, Byzanz i Dr.Jekyll & Mr.Hyde.



Però també ens anuncia la propera publicació del joc LUSITANIA, que veurà la llum en poc temps.



Carregat, carregat el programa! Iniciarem un Verkami per crear hores de 120 minuts, clarament amb convidats com en Ferran Renalies i en José María Bellostas ho necessitem!


Hora Lúdica Programa 56



0 comments

Follow Me On Instagram