Especial La Castanyada amb el joc Boletaires


Aquest dies, tot i la calor i la gent a la platja, és temps de menjar castanyes i moniatos, recollir fulles seques, abrigar-se (ejem...) i, sobre tot, temps d'anar a agafar bolets!

Com podem, des d'un programa de jocs de taula com el nostre, fer un petit homenatge a aquest període de l'any tan propici pel recolliment i la pràctica lúdica?




Doncs baixant també a recollir bolets! I ho fem de la manera que millor sabem... jugant! Així que hem tornat a convidar a Ramon Torres a abandonar el control del programa i ficar-se a l'estudi per tal de fer una partideta al BOLETAIRES el jocs de BRENT POVIS publicat l'any 2012 sota el nom de Morels i que l'any  l'antiga editorial Homoludicus va editar en castellà i català (Fungi i Boletaires).



Es tracta d'un senzill joc de cartes on els jugadors han de fer-se amb bolets per poder cuinar-los i obtenir així, punts de sabor. Un set de cartes central escenifica el bosc a diferents profunditats i l'habilitat del jugador permetrà fer-se amb les espècies més estranyes, agafar cistells per poder portar més càrrega, paelles per cuinar-los i fins i tot mantega i sidra per amanir-los.

Hem convidat al nostre tècnic, Ramon Torres, a una partida a aquest joc de cartes, i ell, sense dubtar-ho un moment, ha abandonat el comandament de la nau de l'Hora Lúdica per entrar a l'Estudi 2 i apendre a jugar en 10 minuts!


BOLETAIRES (2012)
Brent Povis
per 2 jugadors
30 minuts per partida
a partir de 10 anys
Homoludicus // Devir



0 comments

Follow Me On Instagram