Calendari d'Advent per Jugadors



Una iniciativa per portar la il·lusió a totes les llars dels aficionats als jocs de taula.

De l'1 al 24 de desembre s'obrirà un paquet diari que podrà aconseguir un únic guanyador.

UN TOQUE DE JUEGOS és un bloc especialitzat en la comunicació de jocs de taula, wargaming i miniatures que organitza la campanya: "Calendario de Advento Jugón" una iniciativa per alegrar les properes festes de Nadal que es preveuen diferents en temps de pandèmia.

Es tracta d'un calendari d'advent en el qual cada dia, des de l'1 de desembre a l'24 de desembre, s'obrirà un paquet que contindrà un joc de taula, miniatures o rol. El 25 de desembre, dia de Nadal, es farà un sorteig entre tots els participants del "Calendario de Advento Jugón" i un únic guanyador aconseguirà el lot dels 24 jocs.




L'objectiu de l'acció és celebrar aquest Nadal diferents de la millor manera possible portant una mica d'il·lusió cada dia fins a Nadal.

Quina és la mecànica de participació?

Es podrà participar per Facebook, Instagram o Twitter. Els vídeos diaris, on s'obrirà el paquet, es publicaran a través dels Stories d'Instagram d'Un Toque de Juegos. En les altres xarxes es publicarà el joc del dia.

En la publicació principal de "Calendario de Advento Jugón" els participants hauran de seguir la següent mecànica:

  • Segueix a Un Toque de Juegos.
  • Segueix a l'editorial col·laboradora
  • Compartir
  • Esmentar a un amic

Per dur a terme està acció, un toc de jocs ha comptat amb la col·laboració desinteressada de diferents editorials de jocs.



Des de l'Hora Lúdica us animem a participar-hi!

0 comments

Follow Me On Instagram