El nostre estiu 2018


En pocs dies iniciem temporada nova. Nous continguts, noves propostes, més jocs, més entrevistes... Però és de justícia fer un petit record a l'estiu 2018, un estiu on l'Hora Lúdica no s'ha aturat.

Durant sis capítols, i amb l'ajuda essencial de Javi Rodríguez "Pobin", hem realitzat una programació especial d'estiu suau, fresca i sobretot divertida.

Des del programa volem agrair la participació de tots aquells que han format part d'aquesta mini-sèrie estiuenca començant per en Josep Bayo, director de Ràdio Arenys i tècnic de so d'aquests programes (atenció a la intervenció del director al darrer programa!!). També a Joan Bosch que ha filat tot per tal d'unir les peces, als participants del contestador automàtic: Benjamín Amorín (Devir TV), Sergio (Destroqueladores), Toni Serradesanferm, la colla de "0 en Cordura", César (SD Games) i a Ramon Torres (primer tècnic del programa), a tots ells gràcies per la disponibilitat i la participació!

Lògicament donar les gràcies a la gent que ens seguiu des de l'FM i el podcast.

Però sobretot a Javi Rodríguez "Pobin" per apuntar-se sense pensar-ho gaire i ficar-se en un embolic del que, encara crec, no era del tot conscient. Gràcies mestre!

Us deixem els sis capítols concentrats en aquest post per si els voleu recuperar i us convidem a fer un cop d'ull a la nova temporada. Una aventura que comença en pocs dies i que pretén omplir la ràdio de Fusta, Cartró i Plàstic!















0 comments

Follow Me On Instagram