Time of legends: Joan of Arc

Aquesta setmana al SET COLLECTION ens hem deixat enlluernar per l'espectacular projecte:


TIME OF LEGENDS: JOAN OF ARC

És un joc de miniatures narratiu que et submergeix en el cor de la Guerra dels Cent Anys 1337-1453. En aquest univers fosc i medieval, els reis representen el tron ​​de França i, en el camp de batalla, els seus cavallers heroics xoquen amb enemics reals i llegendaris.



La Guerra dels Cent Anys és una de les guerres més llargues que s'han combatut i és la font de moltes de les nostres idees col·lectives sobre cavallers heroics. Era també un temps de mites i llegendes, i d'una fervent fe en la veritat literal de la doctrina de la Santa Mare Església. És aquest món de conflictes i de fe el que aquest joc recrea.

Aquest joc de miniatures barreja la fantasia medieval amb la història. Les referències fantàstiques pròpies de l'època es materialitzen en personatges que formen part de la batalla.



El joc proposa escenaris històrics i d'altres fantàstics, però sempre carregats d'acció i d'espectaculars miniatures sobre un taulell modular. Fins a 238 miniatures i elements d'escenografia per recrear els escenaris fan que el jocs sigui realment espectacular.

Un projecte clarament enfocat a que ompliu casa vostre de plàstic i proporcionar-vos hores i hores d'entreteniment. En el moment que redactem aquesta entrada encara queden 19 dies a Kickstarter, podeu participar encara!



El joc porta recollits 801.584 $$ (dels 100.000$ demanats) amb 4.901 patrocinadors.

Producte de Mythic Games
Compra bàsica: 120$
Data d’entrega Decembre  2018



CONTINGUT DEL PLEDGE





0 comments

Follow Me On Instagram