Programa 15


Doncs encetem l'any a l'Hora Lúdica! I estem encantats de com ho fem.


Rebem a l'estudi a JOSEP MARIA ALLUÉ, l'autor més prolífic a nivell nacional i que ha viscut un 2017 especialment intens. Volem parlar dels seus jocs, de l'As d'Ors 2017 i de la seva darrera novetat GRANDE Y PELUDO publicat per NOSOLOROL EDICIONES.


Precisament aprofitant que en Josep Maria Allué ens ha portat una còpia del seu joc de cartes hem canviat la nostra clàssica tirada de Story Cubes per un parell de cartes de Grande y Peludo, aquí va el repte... en què us fa pensar aquest dos adjectius (situació, persona, fet, animal impossible...)

Ni el nostre tècnic, en Ramon Torres, ni un servidor vam poder fer res contra la resposta d'en Josep Maria Allué...
També ens visita en Pobin per regalar-nos una nova edició de la seva secció "ELS 3 D'EN POBIN" aquesta vegada amb una proposta feta des de Twitter: Tres jocs cooperatius per nens de primària amb una limitació; no pot ser L'Illa Prohibida.



Per tancar el programa hem volgut fer un cop d'ull a la Santa BGG! Volem veure, una vegada finiquitat el 2017 quin són els jocs millor valorats per la comunitat de jugadors, una mena de TOP 5 a l'estil 40 Principals però amb cartró i plàstic!




Cada dijous a les 22h
Ràdio Arenys
91.2FM
Podcast: iVoox i iTunes

0 comments

Follow Me On Instagram